Gemeente Oldehove - Niehove

Evangelisatiecommissie

De evangelisatiecommissie wil andere dingen organiseren dan kerkdiensten om geloven zichtbaar te maken en over kerkmuren heen te reiken. Dat bereiken we waarschijnlijk het beste door buiten de gebaande paden te treden. Eigenlijk willen we altijd een beetje brainstormen en proberen op actuele dingen in te spelen.

We zouden het fijn vinden om suggesties en ideeen te ontvangen. Dat kan via een e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een aantal dingen die op ons lijstje staan zijn bijvoorbeeld:
naar EO jongerendag of Biddinghuizen (Opwekking), band/koor, film op beamer en napraten, naar Moldavië om handen uit de mouwen te steken, spreker/thema-avond, Pesach maaltijd, middag voor de kinderen, poppenkast, zingen bij kampvuur, kinderdansfeest, rocking kerk, muziek voor of na de kerkdienst begeleiding door Youtube of instrument, workshops, Alfa cursus, concert, musical, …

Om alles zo laagdrempelig mogelijk te houden, zullen we wellicht vaker voor 'neutraal' terrein kiezen: Dorpshuis, kroeg, Jeugdhonk, sporthal, …

Kerstochtendzang

Eerste kerstdag heel vroeg, als het even kan met muzikale begeleiding en een groep enthousiastelingen kerstliederen zingen op wisselende plekken op straat in Oldehove. Vaste plek aan het eind van de route is de Ripperdastede. De evangelisatiecommissie heeft geld en het draaiboek klaarliggen voor mensen die het leuk vinden dit te organiseren. Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kledingactie

Ieder jaar is er in november voor Zending over Grenzen een kledinginzamelingsactie, dus gooi kleding niet weg, maar spaar het op voor deze actie. Exacte datum volgt zodra deze bekend is.

Elizabethbode

Als u een abonnement op de Elizabethbode wilt kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kunt u het blad met korting lezen.

Agenda