Gemeente Oldehove - Niehove

Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk
nacht van gebed.jpg                                                      
Van 16 op 17 juni Vervolgde kerk
in Kerkgebouw De Zaaier
Julianastraat 25 te Oldehove

Aanslagen in Egypte eisten de levens van zeker 45 koptische christenen. Niet alleen in Egypte is er veel geweld tegen christenen.

Tienduizenden christenen in Irak sloegen op de vlucht voor Islamitische Staat. Ze wonen verspreid over de hele wereld. En in Nigeria werden opnieuw meisjes en vrouwen door Boko Haram ontvoerd. Wat is hun toekomst?

Dit is slechts een greep uit de nieuwsberichten van de afgelopen tijd. Het geweld tegen christenen neemt toe. We kunnen ons nauwelijks voorstellen wat voor impact dit heeft op de lokale kerk. Toch kunnen we een verschil maken in het leven van vervolgde christenen. Landsgrenzen en gevangenismuren belemmeren ons gebed niet!

Uw/jouw gebed heeft impact op de vervolgde kerk! Bid mee tijdens Nacht van Gebed van 16 op 17 juni in Oldehove. De Nacht begint om 22.00 uur en duurt tot 04.00 uur. U/jij kunt er ook voor kiezen om een deel van de nacht mee te doen en te komen. Schuif gerust aan! Tijdens de nacht luisteren we naar verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door gebed.

Op 16 juni om 23.00 uur vertelt een medewerker van Open Doors over de vervolgde kerk, over christenen in een land waar hij zelf met Open Doors is geweest. Kom ook!

Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht